20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Ceh căzut de la etajul unei vile. A ajuns la Spitalul Slatina, iar polițiștii fac anchetă

- Advertisement -

Un bărbat de cetățenie cehă a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, miercuri noaptea, după ce a căzut de la etajul I al unei vile de pe strada Livezii din localitate.

În urma incidentului, acesta s-a ales cu fractură la mâna stângă și leziuni la cap, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut totul. Bărbatul nu era singur și împreună cu alți patru conaționali, cu toții angajați ai unei societăți de pe platforma industrială a Slatinei, ar fi consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii au fost alertați despre evenimentul care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:39, prin apelul de urgență 112. Victima nu a mai fost găsită la fața locului, fiind deja transportată la spital, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

„Colegii mei au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de cetățenie cehă, în timp ce se află la o locuință din municipiul Slatina, ar fi căzut de la etajul I al casei, suferind vătămări. La fața locului s-au deplasat polițistii din cadrul Politiei municipiului Slatina, însă bărbatul nu a mai fost găsit, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsurile legale”, a spus reprezentantul IPJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți