10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Comisarul șef Bîlă, adjunctul IPJ Olt, internat la un spital din Capitală

- Advertisement -

Unii polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt care au fost confirmați cu COVID-19 au început să se vindece și urmează să se întoarcă la serviciu, însă există și un om al legii depistat cu virusul SARS-CoV-2 a cărui stare de sănătate s-a înrăutățit, iar de miercuri se primește tratament de specialitate pentru a se vindeca de boală la un spital din municipiul București. Comisarul șef Eduard Bîlă, adjunctul inspectorului șef al Poliției Olt, este ofițerul ce acum primește îngrijiri medicale la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” București.

Ofițerul Bîlă, adjunctul IPJ, era la el acasă, având domiciliul în județul Argeș, de când a primit rezultatul pozitiv al testului pentru depistarea COVID-19.

Polițistul s-a testat după ce a fost confirmat un caz în rândul oamenilor legii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt. Însă, comisarul șef Mihai Mihalache, comandantul Poliției oltene, a fost primul care a fost testat pozitiv, având rezultatul probelor care i-au fost prelevate la o clinică privată pe 10 iulie. Șeful IPJ nu a fost singurul pozitivat dintre ofițeri, ci și alții, printre ei și adjunctul Eduard Bîlă.

Un singur polițist a ales să fie tratat la Spitalul Clinic „Doctor Victor Babeș” din Capitală, iar ceilalți au preferat să urmeze tratamentul de la domiciliu, având forme ușoare de boală. Evoluţia multora dintre ei a fost una bună, iar ofițerul Mihalache se întoarce deja la serviciu, de la începutul săptămânii viitoare, rezultatul la ultimul test fiind unul negativ și a fost declarat vindecat. Acesta stă acum separat de soția sa, polițistă confirmată și ea, dar încă cu test pozitiv la COVID. La birou se va întoarce, totodată, și comisarul șef Ionuț Ilinca, șeful SICE Olt, și el vindecându-se de virusul chinezesc.

Însă, deși s-a simțit bine în ultimele zile, comisarul șef Eduard Bîlă nu este vindecat. Mai mult, starea de sănătate i s-a înrăutățit de miercuri, când a fost transferat Institutul „Matei Balș” București. Colegii acestuia spun că în prezent starea poliţistului este una stabilă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți