10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două noi decese la Spitalul Municipal Caracal. O femeie pozitivă la COVID-19 și un bărbat suspect

- Advertisement -

O femeie și un bărbat au murit în ultimele zile la Spitalul Municipal Caracal, ambii fiind internați pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Femeia a fost testată pozitiv la COVID-19, iar bărbatul era suspectat de infecție cu virusul SARS-CoV-2.

Femeia avea 54 de ani, era din comuna Valea Mare și a ajuns la unitatea medicală din data de 15 iulie, când i-au fost recoltate probe pentru depistarea noului Coronavirus, iar rezultatul pozitiv a fost primit de acesta în ziua următoare. Din păcate, după opt zile de la pozitivare, respectiv vineri, 24 iulie, inima acesteia a încetat să mai bată, fiind pe un pat de spital la Secția ATI a Spitalului Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 în care sunt tratați pacienții diagnosticați cu această boală. Ca și boli asociate, femeia din Valea Mare avea obezitate și bronhopneumonie.

Însă, joi, un alt deces avea să aibă loc pe Terapia Intensivă a aceluiași spital municipal. De data aceasta, este vorba despre un bărbat de 73 de ani, din Slatina, care era suspect de Coronavirus, după ce i s-ar fi făcut rău și a chemat ambulanța, la Spitalul Caracal ajungând pe 21 iulie. Acuza unele probleme respiratorii, a fost testat pentru depistarea COVID-19, însă rezultatele la probele care i-au fost recoltate nu au fost deocamdată primite. Mai avea și alte probleme de sănătate, surse medicale spunând că acesta mai suferea de litiază renală bilaterală – operată, hipertensiune arterială și boală coronariană cronică. Având în vedere suspiciunea de infecție cu virusul SARS-CoV-2, familia bătrânului, care avea o gospodărie în comuna Teslui, va respecta condițiile speciale de înmormântare a acestuia în această localitate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți