7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri din Caracal, cercetați penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor

- Advertisement -

Din seara zilei de joi, pe mai multe pagini de socializare a circulat un filmuleț în care apăreau doi tineri ce într-un loc de joacă din Cartierul Doctor Marinescu, pe strada Intrarea Muzeului din municipiul Caracal, loveau cu sălbăticie un câine. Trei patrupede ar fi fost prinse de aceștia în zona respectivă, însă în imagini se observă momentul în care doar unul este lovit de un adolescent.

Incidentul neplăcut s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, iar în urma imaginilor publicate de unii martori pe Facebook polițiștii s-au sesizat în vederea identificării celor care maltratau animalele. Dacă unul dintre cei doi tineri lovea un câine, celălalt îl filma cu telefonul mobil.  

„Cu privire la imaginile apărute pe reţelele sociale, în care un câine este lovit de un tânăr pe raza municipiului Caracal, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din localitate a fost identificat tânărul bănuit de comiterea agresiunii, un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Caracal. De asemenea, a fost identificată şi cea de-a doua persoană, care filmează, respectiv un tânăr de 19 ani, tot din municipiul Caracal”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Adolescenții au fost duși la audieri la sediul Poliţiei municipiului Caracal, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți