5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Bătrână dispărută din Bărăști, găsită după aproape o zi. Se rătăcise într-o pădure din localitate

- Advertisement -

O femeie de 85 de ani, din comuna Bărăști, a plecat de la locuința sa sâmbătă, dispariția sa fiind anunțată de un nepot după aproape 24 de ore. Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari din localitate au pornit în căutarea sa, iar după aproape patru ore aceasta a fost găsită duminică într-o pădure.  

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că duminică, în jurul orei prânzului, un bărbat, din comuna Bărăști, avea să sesizeze prin apelul de urgență 112 faptul că mătușa sa, o femeie în vârstă de 85 ani, a dispărut din locuință în ziua de 25 iulie și nu poate fi găsită.

Mai multe forțe de ordine și voluntari, dar și un câine de urmă, au acționat la locul dispariției pentru ca bătrâna să poată fi găsită. „La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind adus și un câine de urmă. În sprijinul polițiștilor au venit peste 50 de persoane, jandarmi, lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și voluntari din comună, care s-au mobilizat și au început căutările în zona din apropierea casei, precum și în satul unde locuia aceasta”, a spus reprezentantul IPJ.

După aproximativ patru ore de căutări, bătrâna a fost găsită, fiind rătăcită într-o pădure din comuna Bărăști, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți