10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Control judiciar pentru bărbatul care a bătut și sechestrat un corăbian

- Advertisement -

În urma incidentului petrecut în orașul de la malul Dunării, la sfârșitul săptămânii trecute, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia au preluat cauza, iar bărbatul de 39 de ani, din localitate, care a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.

Corăbianul avea să fie prins duminică de polițiștii olteni, după un apel la 112 prin care o femeie i-a sesizat cu privire la faptul că bărbatul l-a sechestrat pe fiul său de 37 de ani, tot din Corabia, în subsolul unui bloc în construcție. Cu o seară înainte, victima a fost și agresată de bărbatul de 39 de ani, apoi aruncată și închisă la subsol. Deși nu avea detalii despre locația în care se află, bărbatul sechestrat la subsolul blocului le-a spus telefonic oamenilor legii doar că, printr-o fereastră mică, zărește o parcare auto.

Fiind identificat, agresorul nu a dat nici el indicii cu privire la locul în care și-a abandonat victima și chiar a refuzat cooperarea cu oamenii legii. Rănitul a ajuns la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

„În urma investigațiilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 39 de ani, tot din Corabia, a fost identificată și condusă la sediul Poliției în vederea audierii, unde refuză să coopereze cu polițiștii. Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ținându-se legătura și cu partea vătămată, aceasta fiind găsită. Bărbatul bătut a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Surse din rândul anchetatorilor spun că cei doi se cunoșteau și că ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seara ar fi izbucnit în urma unui conflict spontan după ce au băut mai multă bere. Victima nu ar fi fost pentru prima oară când ar fi fost bătută de bărbatul care l-a aruncat la subsolul blocului în construcție și l-a lăsat acolo, acesta fiind un client mai vechi al polițiștilor.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți