13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei răniți ușor în urma unui accident produs la Caracal. O ambulanță implicată

- Advertisement -

Trei persoane au ajuns la Spitalul Caracal, duminică seara, în urma unui accident de circulație produs la intersecția străzii Antonius Caracalla cu strada Plevnei. În evenimentul rutier a fost implicată o autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță Olt, care transporta o pacientă la unitatea medicală caracaleană, aceasta fiind acroșată de un autoturism.

O șoferiță de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, este vinovată de producerea accidentului, aceasta neacordând prioritate de trecere ambulanței, spun polițiștii.

„O femeie de 25 de ani, din Târgu Jiu, la intersecția străzilor Antonius Caracalla cu Plevnei, nu ar fi respectat semnificația indicatorului «Cedează trecerea» și a intrat în coliziune cu ambulanța condusă regulamentar de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vișina, județul Olt. În urma impactului, trei persoane au fost rănite ușor”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Conducătoarea auto care a provocat evenimentul rutier, dar și doi pasageri din ambulanță, respectiv pacienta și o asistentă, sunt cei trei răniți care au fost transportate la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, pentru a primi îngrijiri medicale.

Sursa video: Grupul Caracaleni – Facebook (Alin Gabi)

Ambii șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți