19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O fetiță de numai 9 luni și-a pierdut viața într-un accident la Bobicești

- Advertisement -

O copilă de doar 9 luni a murit, miercuri seara, în urma unui accident grav produs la ieșirea din comuna Bobicești spre intersecția cu Drumul Național 65 – European 574. Vinovat de producerea evenimentului rutier este tatăl micuței, un bărbat de 46 de ani, din județul Teleorman.

Potrivit polițiștilor rutieri, accidentul s-a produs pe fondul nerespectării indicatorului „Oprire” și al neacordării de prioritate.

„În afara localității Bobicești, un bărbat de 46 de ani, din Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 644 la intersecția cu DN 65 – E 574, nu ar fi respectat semnificația indicatorului”<> și nu a acordat prioritate de trecere unui autorism condus regulamentar de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Slatina, intrând în coliziune cu acesta”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, fetița de 9 luni, care se afla în mașina condusă de tatăl ei, a murit, iar cei doi pasageri din același autoturism, respectiv un alt copil de 12 ani și mama acesteia, de 36 de ani, au fost răniți și transportați la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii Serviciului Rutier Olt au deschis în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți