13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoutilitară de transport valori, implicată într-o tamponare în orașul Balș

- Advertisement -

Eveniment rutier, vineri dimineață, pe Drumul Național 65 – European 574, în orașul Balș. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară de transport valori, iar în urma impactului unul dintre vehicule a rămas blocat pe carosabil. Din fericire, nu s-au înregistrat victime și doar pagube materiale.

Din cauza tamponării, în zonă traficul a fost îngreunat și, timp de mai bine de o jumătate de oră, s-a circulat alternativ, pe un singur sens.

„Traficul se desfășoară alternativ, pe un fir, pe DN 65 Craiova – Slatina, în orașul Balș, județul Olt, după ce a avut loc o tamponare între un autoturism și o autoutilitară de transport valori. În urma impactului, autoutilitara a rămas imobilizată pe partea carosabilă. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite”, au anunțat reprezentanții Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

După ora 08:00 a dimineții de vineri, traficul în orașul Balș s-a reluat în condiții normale.

Polițiștii rutieri au efectuat cercetări la fața locului pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

„Un șofer din Vâlcea, la intersecția Drumului Județean 643 cu Drumul Național 65 – European 574, în orașul Balș, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autoutilitare de transport valori, ce circula regulamentar din direcția Craiova spre Slatina, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului nu au rezultat victime omenești”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul vâlcean a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți