15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

A murit fostul politician Dragoș Turcitu. Recent se vindecase de Coronavirus

- Advertisement -

Fostul politician Dragoș Turcitu a murit sâmbătă, chiar în ziua în care a fost externat de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a fost pacient și a primit tratament de specialitate pentru COVID-19 începând cu data de 22 iulie. Acesta tocmai se vindecase de virusul SARS-CoV-2, având două teste negative.

Potrivit unor cunoscuți ai acestuia, fostului politician i s-ar fi făcut rău după ce a fost la duș. A spus că îl doare și o mână, fiind solicitat la fața locului și un echipaj specializat de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Însă, Dragoș Turcitu nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul acestuia. Potrivit unor surse medicale, acesta ar fi murit în urma unui infarct.

De-a lungul anilor, Turcitu a fost membru al PRM, UNPR – unde a fost președinte interimar al formațiunii politice la Slatina, membru în Biroul Politic Județean al PNL Olt, director al Serviciului Județean de Pază Olt, iar acum lucra la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea SHI Olt, cu sediul în comuna Jitaru.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți