19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Prefectul de Olt s-a vindecat de COVID-19

- Advertisement -

A foat mai multe zile internat în spital, iar acum a fost declarat vindecat de virusul SARS-CoV-2. Este vorba despre prefectul de Olt Florin Homorean, care a fost testat pozitiv la COVID-19 pe 12 iulie și a primit tratament de specialitate atât la Spitalul Slatina, cât și la Colentina în București.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a ținut să mulțumească public tuturor celor care l-au ajutat să treacă peste clipele grele prin care a trecut. Totodată, Homorean, la câteva zile după ce a fost externat din unitatea spitalicească în care a primit îngrijiri medicale din Capitală, a avut rezultat negativ la testul pentru depistarea noului Coronavirus.

„După multe zile de spitalizare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu, tratamentul şi-a făcut efectul. Astăzi (sâmbătă nr.) am fost testat negativ la testul COVID-19. Doresc să mulţumesc şi pe această cale medicilor, personalului medical şi auxiliar pentru tratamentul şi grija acordate. Dumnealor m-au ajutat să trec cu bine peste momente dificile. Sunteţi eroi, care salvează zilnic vieţi! Nu doar eroii mei, ci eroii României!”, a postat prefectul de Olt pe pagina sa de Facebook.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți