11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cinci decese într-o singură zi la spitalul suport COVID din Caracal. O tânără de 23 de ani, printre morți

- Advertisement -

UPDATE: În urma testelor efectuate pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, în cazul tinerei de 23 de ani, din Caracal, şi a bărbatului de 73 de ani, din Studina, rezultatele au fost negative. Astfel, cei doi olteni au murit din cauza altor probleme de sănătate pe care le aveau.

Ştirea iniţială: În ultimele 24 de ore, potrivit unor surse medicale, cinci persoane și-au pierdut viața pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 în care sunt tratați bolnavii de Coronavirus. Este un record de la începutul pandemiei, având în vedere că toate au legătură cu SARS-CoV-2. Pe lângă cele două cazuri ale pacienților testați pozitiv la virus, respectiv bărbatul de 67 de ani, din Bârza, și bărbatul de 71 de ani, din localitatea hunedoreană Hațeg, alți trei bolnavi, dintre care doi suspecți de COVID-19, au murit în ultima zi.

În total, pe parcursul zilei de luni, la ATI Caracal și-au pierdut viața patru bolnavi. În afară de bărbații din Bârza și Hațeg, ale căror cazuri au fost deja făcute publice, a mai murit un alt bărbat de 80 de ani, din județul Argeș, testat pozitiv la noul Coronavirus, care avea și alte probleme medicale – operat de colecist și abces parietal post operator litiază biliară. Totodată, și o tânără de 23 de ani, cu domiciliul în municipiul Caracal, a decedat, fiind suspectă de COVID-19, după ce a ajuns la Spitalul Caracal în stare gravă și a fost internată tot la Anestezie și Terapie Intensivă. Avea sindrom febril, retard psihic și fizic și era imobilizată la pat.

Și în cursul zilei de marți a murit pe aceeași secție a unității medicale caracalene un alt suspect de Coronavirus, respectiv un bărbat de 73 de ani, din comuna Studina, care avea un sindrom febril și hemiplagie dreaptă.

Surse medicale din Spitalul Municipal spun că la ora actuală aici sunt tratați 66 de pacienți pozitivi și 14 suspecți, capacitatea fiind pentru 112 pozitivi și 32 de suspecți, cu posibilitatea de extindere.

Cătălin FIRCOIU    

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți