14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Olt – 800 îmbolnăviri cu COVID-19. Sunt 13 cazuri noi, iar județul apare și pe lista deceselor

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat noile infecții cu virusul SARS-CoV-2, iar Oltul a ajuns, de la începutul pandemiei, la nu mai puțin de 800 de cazuri. Numai în ultima zi, s-au înregistrat 13 noi îmbolnăviri cu COVID-19, iar județul apare și pe lista deceselor.

Pe lângă noile cazuri de Coronavirus, în județul Olt continuăm să avem bolnavi de COVID-19 internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde aceștia primesc tratament de specialitate, ce au test cu rezultat pozitiv în urma retestării.

Astfel, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost patru persoane reconfirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Toate cele 13 cazuri noi din totalul de 800 confirmate, potrivit specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt, sunt în rândul asistaților din cadrul Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci. De asemenea, în continuare avem 269 de pacienți diagnosticați cu COVID-19 care sunt internați în spital, opt fiind la Anestezie și Terapie Intensivă, iar alte 439 de persoane sunt externate, 342 fiind vindecate și 97 la cerere.

În județ sunt şi 92 de olteni pozitivi la Coronavirus care au refuzat internarea şi sunt izolate la domiciliu.

Din păcate, în județ avem şi 24 de persoane (două în ultima zi n.r.) infectate cu virusul SARS-CoV-2 ce au încetat din viaţă, însă toate acestea aveau și boli asociate. Datele oficiale ale specialiștilor în sănătate publică mai arată că în Olt sunt şi 6.435 de persoane care s-au testat la COVID-19.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți