13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se trag la sorți președinții și locțiitorii birourilor electorale din județ

- Advertisement -

Se fac pregătiri pentru organizarea alegerilor locale, scrutinul electoral urmând a se desfășura în data de 27 septembrie. Astfel, joi, la nivelul județului Olt va avea loc desemnarea, prin tragerea la sorți, în ședință publică, a președintelui și locțiitorului Biroului Electoral Județean. Totodată, vor mai fi desemnați președinții și locțiitorii birourilor electorale din cele 112 localități oltene.

6 august este data la care vor fi desemnați președinții și locțiitorii birourilor electorale din Olt pentru desfășurarea în bune condiții a alegerilor locale din septembrie, anunță Tribunalul Olt.

„În data de 6 august, ora 12:30, vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, preşedintele şi locţiitorul Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 30 Olt, precum şi preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale de circumscripţie municipale, orăşeneşti şi comunale din judeţul Olt, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din data de 27 septembrie”, se arată într-un comunicat remis de instanța de judecată.

Ședința publică se va desfășura în sala de ședințe nr. 4 a Tribunalului Olt, cu sediul în Slatina, cu respectarea regulilor de acces în Palatul de Justiție, având în vedere contextul actual al pandemiei de COVID-19.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți