10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un pacient din Bârza, depistat cu virusul SARS-CoV-2, mort la Spitalul Municipal Caracal

- Advertisement -

Încă un bolnav din județul Olt, diagnosticat cu noul Coronavirus, a murit în ultima zi la Spitalul Municipal Caracal. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din comuna Bârza, care a fost transferat la unitatea medicală suport COVID-19, unde sunt tratați pacienții depistați cu virusul SARS-CoV-2, de la Spitalul Județean de urgență Slatina, în data de 2 august.

Bărbatul era internat pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a spitalului caracalean, unde a murit în cursul zilei de luni. Olteanul avea și alte boli asociate, printre care diabet zaharat tip II, arteriopatie bilaterală obliterantă, insuficiență acută severă protezată mecanic și hiperpotasemie.

Tot la Spitalul Municipal Caracal, pe ATI, a decedat și un bărbat de 71 de ani, care a fost transferat de la un spital din orașul Hațeg, județul Hunedoara, pe 2 august. Având și alte probleme medicale precum sechele accident vascular cerebral, insuficiență respiratorie, cardiopatie ischiemică acută și hiperteniune arterială, luni acesta a încetat din viață.

Cu aceste două cazuri, în județ, de la începutul pandemiei, s-au înregistrat 24 de decese ale unor persoane diagnosticate cu Coronavirus, toate acestea având și alte comorbidități.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți