15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

21 de cazuri noi de COVID-19 în județ. Oltul apare și pe lista deceselor

- Advertisement -

S-au raportat noile îmbolnăviri cu COVID-19 de grupul de comunicare Strategică, iar în Olt numărul acestora a ajuns, de la începutul pandemiei, la 848. Doar în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 21 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, județul figurând și pe lista deceselor.

Continuăm să avem și pacienți care sunt internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde sunt tratați bolnavii diagnosticați cu noul Coronavirus, ce au test cu rezultat pozitiv în urma retestării. Așadar, distinct de cele 21 de cazuri COVID-19 nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitiv, în ultima zi au fost șapte persoane reconfirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Situația epidemiologică la zi. Trei cazuri noi la spitalul din Schitu

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt confirmă cele 848 de cazuri de Coronavirus înregistrate în județ, de la începutul pandemiei, în ultimele 24 de ore fiind 21 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, trei dintre acestea la Spitalul de Psihiatrie Cronic Schitu Greci, unde până acum au mai fost raportate alte 15 cazuri, iar diferența au fost prin transmitere comunitară.

În continuare avem 269 de pacienți depistați cu COVID-19 care sunt internați în spital, trei fiind la secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalele din Slatina și Caracal, iar alte 465 de persoane sunt externate, 363 fiind vindecate și 102 la cerere. Sunt şi 92 de olteni pozitivi la Coronavirus care au refuzat internarea şi sunt izolați la domiciliu.

Din nefericire, în Olt avem şi 28 de persoane (trei raportate în ultima zi n.r.) infectate cu virusul SARS-CoV-2 ce au încetat din viaţă, însă toate acestea aveau și alte probleme medicale. Datele oficiale ale specialiștilor în sănătate publică mai arată că în Olt sunt şi 6.764 de persoane care s-au testat la COVID-19.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți