15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ofertă bogată de bilete de tratament la munte sau mare, pentru beneficiarii din Olt

- Advertisement -

Cea de-a 13-a serie a biletelor de tratament disponibile în acest an a fost deja afișată la sediul și pe site-ul Casa Județeană de Pensii Olt, www.cjpolt.ro. Oferta este una bogată pentru pesionari, dar și pentru asigurații sistemului public de pensii, în această serie fiind disponibile peste 200 de bilete în peste 20 de stațiuni balneare de la munte sau mare. Cele mai multe sunt vacante în hoteluri din Olănești – 66, Govora – 27 și Căciulata – 26.

În total, potrivit CJP Olt, sunt nu mai puțin de 226 de bilete la băi disponibile în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA, dar și în unitățile hoteliere cu care Casa Națională de pensii Publice a încheiat contracte în 2020.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 27 – 30 august și, pe lângă cele trei stațiuni balneare, acestea mai sunt repartizate în Amara – nouă, Bala – cinci, Buziaș – patru, Călimănești – 13, Covasna – 16, Eforie Nord – cinci, Felix – 15, Herculane – nouă, Mangalia – cinci, Moneasa – două, Neptun – două, Pucioasa – două, Saturn – opt, Slănic moldova – două, Slănic Prahova – două, Techirghiol – patru, Tușnad – două și Vatra Dornei – două. În perioada sejurului, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt până în data de 19 august, inclusiv. Totodată, oltenii de pe diagramă care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu. Biletele la băi rămase disponibile se vor afișa în data de 21 august și se vor vinde pe 24 august.

„Beneficiarii de bilete de tratament au obligația de a se adresa unității balneare prin e-mail sau telefon în vederea obținerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății 1.078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale unitatilor hoteliere este disponibila pe site-ul institutiei la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament”, se arată într-un comunicat remis de CJP Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți