8.1 C
Slatina
sâmbătă,11 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii craioveni, percheziție în Osica de Sus. Un tânăr și-a luat telefon mobil pe numele altui bărbat

- Advertisement -

Locuința unui tânăr de 26 de ani, din comuna Osica de Sus, a fost călcată vineri de polițiști, mascați și jandarmi, acesta fiind acuzat că ar fi folosit datele personale ale unui alt bărbat pentru a-și cumpăra un telefon mobil. Oamenii legii din Craiova, dar și de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, au descins acasă la acesta, însă patru percheziții domiciliare au fost efectuate și în municipiul Craiova, vizate fiind locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

În localitatea olteană Osica de Sus, poliţiştii au efectuat o descindere la domiciliul tânărului de 26 de ani, bănuit că s-ar fi folosit de datele personale ale unui alt bărbat, pentru a încheia un contract de prestării servicii cu o companie de telefonie mobilă, cel în cauză însuşindu-şi fără drept un telefon mobil, în valoare de aproximativ 1.200 de lei.

La domiciliul unui bărbat de 60 de ani, din Craiova, oamenii legii au găsit un pistol neletal, unsprezece butelii de gaz, o cutie cu proiectile tip bilă, precum şi mai multe obiecte ascuțite-tăietoare și contondente. De asemenea, la o altă adresă din Craiova, poliţiştii au depistat un adolescent craiovean de 14 ani, bănuit că, în perioada 3 – 5 mai, ar fi pătruns prin efracţie într-o casă din localitate, de unde ar fi sustras bunuri de uz gospodăresc, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 3.000 de lei.

Mai multe bunuri, inclusiv cele a căror deținere ilegală, au fost ridicate de anchetatori. „De la percheziţii, poliţiştii au ridicat mijloacele materiale de probă identificate, precum şi bunurile a căror deţinere este interzisă, cercetările fiind continuate sub supravegherea unităţii de parchet competente”, a spus Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Pe lângă polițiștii craioveni, la cele cinci descinderi, printre care și cea din Osica de Sus, au mai participat jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, poliţişti ai IPJ Olt și ai Serviciului Criminalistic Dolj, precum şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dolj.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți