10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Paul Stănescu, președinte interimar la PSD Călărași

- Advertisement -

Senatorul Paul Stănescu, secretarul general al PSD și fost președinte al PSD Olt, este de câteva zile președintele interimar al Organizației Județene a PSD Călărași. Politicianul oltean va coordona campania electorală pentru alegerile locale programate a avea loc la sfârșitul lunii septembrie 2020.

Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat. „Comitetul Executiv Național al PSD a hotărât ca Paul Stănescu să preia conducerea Organizației județene de la Călărași. O decizie în pragul campaniei electorale pentru alegerile locale care reprezintă o nouă viziune în ceea ce privește organizarea activităților politice ale social democraților călărășeni. Felicitări, domnule Stănescu! Călărășenii vă sunt alături!”, au postat pe pagina de Facebook reprezentanții PSD Călărași.

La scurt timp, parlamentarul Paul Stănescu a făcut o scurtă declarație cu privire la alegerile locale de peste aproape două luni, spunând că la Călărași PSD va fi câștigător: „Suntem câștigători, la Călărași! Nu ne lăsăm intimidați de presiunile PNL-ului! Avem candidați amenințați, dar care nu vor ceda”.

Decizia CEX al PSD de a-l numi interimar pe politicianul oltean Stănescu la președinția organizației județene a formațiunii politice din Călărași a fost salutată și de senatorul Roxana Natalia Pațurcă, președintele executive al PSD Călărași.

„Salut și pe această cale decizia CEX de numire a domnului Paul Stănescu în fruntea organizației PSD Călărași ca președinte interimar, după retragerea fostului președinte al organizației, domnul Iulian Iacomi. Sunt convinsă că secretarul general al PSD, Paul Stănescu, un om pe care îl cunosc foarte bine, fiind colegi în Senat, cu experiența politică a domniei sale, cu puterea sa organizatorică și cu dorința sa de a face ca județul nostru să revină la culoarea politică pe care a avut-o și în timpul căreia a cunoscut cea mai mare dezvoltare locală, va aduce un suflu nou în organizația noastră într-un moment important așa cum este startul campaniei electorale pentru alegerile locale din septembrie. Mai avem două luni până la alegeri și ne așteaptă cel mai dificil examen electoral de până acum, un examen la finalul căruia Călărașiul va avea un președinte de Consiliu Județean și un număr de primării care să ne asigure majoritatea la nivelul județului. Suntem alături de candidatul nostru pentru funcția de președinte al CJ, domnul Vasile Iliuță, și alături de ceilalți candidați care vor face tot posibilul pentru câștigarea alegerilor în localitățile în care candidează, într-o campanie care se anunță a fi una extrem de disputată. Pe de altă parte, cu susținerea pe care o avem acum de la nivelul organizației centrale, cu dorința noastră de a demonstra valoarea grupului nostru, cu încrederea pe care ne-o dau rezultatele obținute până acum, PSD Călărași are toate atu-urile să câștige aceste alegeri și să se poziționeze avantajos pentru alegerile generale. Am toată încrederea în forța echipei noastre și în potențialul nostru de a câștiga în septembrie!”, a transmis parlamentarul Pațurcă pe pagina de Facebook a PSD Călărași.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți