Primarul Slatinei, mândru că echipa de fotbal a orașului a promovat în Liga a II-a

După zece ani, municipiul Slatina are din nou echipă de fotbal în Liga a II-a. CSM Slatina, echipă antrenată de Mihai Ianovschi, a promovat din a Liga a III-a după ce a câștigat și meciul din returul barajului de promovare pe care l-a jucat împotriva echipei Progresul Spartac București duminică.

Partida s-a disputat pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, fiind câștigată de echipa locală cu scorul de 1 la 0, golul fiind marcat de fotbalistul Marian Manea.
CSM Slatina s-a impus și în partida tur împotriva Progresul Spartac, ce a avut loc miercuri în Capitală, tot cu scorul de 1 la 0, singurul gol fiind marcat de jucătorul Vasile Gheorghe, din penalty.

Cu cele două reușite, CSM Slatina a promovat în Liga a II-a, primarul Emil Moț fiind mândru că orașul are din nou echipă în această ligă. „Felicitări echipei noastre de fotbal, CSM Slatina! Promovarea în Liga a II-a este un eveniment la care fiecare suporter slătinean a sperat, iar cu dedicarea și munca tuturor membrilor acestei echipe, visurile s-au transformat în realitate. Ne mândrim cu voi! Felicitări! Susținem fotbalul slătinean! Mândri să vă avem!”, este mesajul transmis de edilul Emil Moț, în urma performanței echipei de fotbal CSM.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<