6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Primarul Slatinei, mândru că echipa de fotbal a orașului a promovat în Liga a II-a

- Advertisement -

După zece ani, municipiul Slatina are din nou echipă de fotbal în Liga a II-a. CSM Slatina, echipă antrenată de Mihai Ianovschi, a promovat din a Liga a III-a după ce a câștigat și meciul din returul barajului de promovare pe care l-a jucat împotriva echipei Progresul Spartac București duminică.

Partida s-a disputat pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, fiind câștigată de echipa locală cu scorul de 1 la 0, golul fiind marcat de fotbalistul Marian Manea.
CSM Slatina s-a impus și în partida tur împotriva Progresul Spartac, ce a avut loc miercuri în Capitală, tot cu scorul de 1 la 0, singurul gol fiind marcat de jucătorul Vasile Gheorghe, din penalty.

Cu cele două reușite, CSM Slatina a promovat în Liga a II-a, primarul Emil Moț fiind mândru că orașul are din nou echipă în această ligă. „Felicitări echipei noastre de fotbal, CSM Slatina! Promovarea în Liga a II-a este un eveniment la care fiecare suporter slătinean a sperat, iar cu dedicarea și munca tuturor membrilor acestei echipe, visurile s-au transformat în realitate. Ne mândrim cu voi! Felicitări! Susținem fotbalul slătinean! Mândri să vă avem!”, este mesajul transmis de edilul Emil Moț, în urma performanței echipei de fotbal CSM.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți