9.7 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă o acțiune de dezinsecție a urbei, finalizată de Primăria Slatina

- Advertisement -

A doua etapă a acțiunii de dezinsecție a domeniului public din municipiul Slatina a fost finalizată, în weekend, de reprezentanții Primăriei. Echipele firmei autorizat au intervenit atât la sol, cât și din aer, cu ajutorul unui avion, împrăștiind, după mai multe zile cu temperaturi scăzute, substanțe care să aibă efect în eliminarea insectelor și larvelor acestora.

Potrivit autorităților locale, acțiunile de dezinsecție s-au desfășurat în baza unui grafic bine stabilit. Specialiștii au intervenit din aer, cu avionul, mai ales la primele ore ale dimineții, pe răcoare, pentru ca substanțele ce au fost împrăștiate să aibă efect.

Timp de trei zile, respectiv pe 5, 7 și 9 august, s-a făcut dezinsecție la sol, larvicidare, dezinfecție spațială, dar și dezinsecție prin mijloace aviochimice. În toată urbea, s-a acționat cu 21 de agenți de dezinsecție și nouă mijloace de transport, opt dintre acestea utilaje de mare capacitate generatoare de ceață rece și caldă. La acestea s-au adăugat și 20 de aparate generatoare de ceață purtate de specialiștii firmei autorizate.

Reprezentanții Primăriei Slatina anunță că joi, 13 august, se va face din nou dezinsecție pe domeniul public al orașului, echipele, supravegheate și coordonate de angajații Direcției Administrarea Patrimoniului, intervenind atât la sol, cât și din aer.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți