19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Cinci primării oltene, parteneriat pentru extinderea rețelei de gaze naturale

- Advertisement -

Primăria Caracal, dar și alte patru primării din comunele limitrofe municipiului, au încheiat marți un parteneriat prin care este posibilă extinderea rețelei de gaze naturale în localitățile rurale.

Consiliul Local Caracal, printr-o hotărârea de consiliu de la sfârșitul lunii iunie, a dat în administrare terenul ce aparține domeniului privat al municipiului Caracal, în suprafață de 1.141 metri pătrați, situat în strada 1 Decembrie 1918, nr. 154, către unitățile administrativ teritoriale (UAT) Deveselu, Redea, Traian și Vlădila, cu destinația construirii unei Stații de Reglare, Măsurare și Predare pentru înființare sistem de distribuție gaze naturale în vederea deservirii celor patru comune.

Predarea – primirea spațiului respectiv, în vederea înființării stației de distribuție a gazelor naturale a avut loc marți, la sediul Primăriei Caracal.

„Predarea – primirea bunului imobil s-a realizat printr-un protocol încheiat de cele cinci comisii desemnate prin dispoziții ale primarilor celor cinci unități administrativ teritoriale, la sediul UAT a municipiului Caracal, în prezența celor cinci primari și a factorilor implicați în realizarea acestui prim pas pentru realizarea obiectivului menit să conducă la creșterea calității vieții cetățenilor din cele patru localități”, se arată într-un comunicat remis de autoritățile caracalene.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți