14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Crimă cu autor necunoscut la Slatina

- Advertisement -

Un slătinean de 42 de ani a murit marți la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce în cursul zilei de duminică a ajuns aici în stare foarte gravă, fiind victima unei agresiuni.

Bărbatul ar fi fost bătut cu brutalitate în cartierul Sărăcești din Slatina, fiind găsit în agonie de localnicii care stau în acea zonă, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt anchetează în prezent cazul, având în vedere că agresorul este încă necunoscut.

„Vă confirm că acest caz este în lucru, dar nu putem să oferim detalii, pentru că lucrăm. Momentan vorbim despre un omor cu autor necunoscut, dar vreau să ne lăsați să lucrăm. Este un caz delicat. Victima avea 42 de ani și este din Slatina”, spun anchetatorii olteni.

Surse din zona în care s-a petrecut crima spun că cel care a fost omorât în bătaie nu era un om liniștit și unul violent, având mai multe plângeri depuse pe numele său la Poliție. Căsătorit și cu doi copii, bărbatul avea ca ocupație creșterea ovinelor la o stână pe care o avea, împreună cu familia, în Sărăcești, însă era și angajatul unei societăți de pe platforma industrială a Slatinei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți