5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

O pacientă de la Spitalul de Psihiatrie Schitu, confirmată cu COVID-19, a murit

- Advertisement -

O femeie de 80 de ani, asistată în cadrul Spitalului de Psihiatrie Cronici din Schitu Greci, care zilele trecute a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2, a murit miercuri seară la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 în care sunt tratați pacienții diagnosticați cu boala.

Bătrâna a fost internată initial pe 9 august la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar ziua următoare a fost confirmatăm cu virusul SARS-CoV-2. De aici, în noaptea de 10 spre 11 august, la ora 00:51, a fost transferată la Spitalul Caracal, unde a murit miercuri, la ora 20:00, fiind internată pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Aceasta avea și alte comorbidități, precum insuficiență cardiacă congestivă, debilitate mintală, cauza decesului fiind insuficiență cardiorespiratorie, infecție COVID-19.

Decesul femeii este primul de la Spitalul Psihiatrie Schitu și cel de-al 30-lea deces înregistrat din cauza noului Coronavirus în județul Olt, de la începutul pandemiei, toate persoanele confirmate cu boala având și alte probleme medicale.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți