12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Șoferi cu dosare penale, pentru abateri în trafic

- Advertisement -

Doi bărbați, unul din orașul Balș și celălalt din comuna Ianca, s-au ales cu dosare penale după ce, în cursul zilei de miercuri, au comis mai multe infracțiuni la regimul circulației și au fost prinși în trafic de polițiști. Primul dintre ei circula cu un autoturism neînmatriculat, fiind băut, iar al doilea era la volanul unei mașini fără a avea permis de conducere.

În timp ce acționau în orașul Balș, polițiștii au depistat un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având plăcuțele de înmatriculare expirate.

Totodată, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,22 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele său, oamenii legii au întocmit dosar penal în care cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Și pe strada Carpați, din orașul Corabia, polițiștii au depistat un conducător auto care a încălat legislația rutieră. Acesta este un tânăr de 20 de ani, din comuna Ianca, care conducea un autoturism, deși avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Polițiștii îl cercetează acum penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți