2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

COVID-19 la Cabinetul Urgențe Stomatologice al Spitalului Slatina. O doctoriță este pozitivă

- Advertisement -

După ce zeci de cadre medicale de pe mai multe secții ale Spitalului Județean de Urgență Slatina au fost confirmate pozitiv la SARS-CoV-2, zilele acestea virusul a ajuns și la Cabinetul Urgențe Stomatologice al unității spitalicești. Un medic de aici, care acordă servicii stomatologice de specialitate și la alte două cabinete, unul din orașul Balș și celălalt din comuna Iancu Jianu, a fost depistat cu Coronavirus, iar acum colegii săi vor fi testați.

Doctorița, care nu a avut anterior vreun contact cu o altă persoană pozitivă, a fost testată după ce a prezentat simptome specifice COVID-19, rezultatul pozitiv la test fiind primit de aceasta miercuri, 12 august. Colegii ei, zece la număr, care tot timpul au purtat echipament de protecție spun surse din Spitalul Slatina, vor fi testați după șapte zile de la contractul pe care l-au avut cu persoana infectată.

Activitatea cabinetului nu a fost afectată, acesta fiind și singurul din județul Olt, deschis pe timpul nopții, pentru pacienții care au nevoie de vreo urgență stomatologică.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți