15.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Marius Oprescu și-a depus candidatura pentru președinția CJ Olt

- Advertisement -

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, și-a depus candidatura din partea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat la șefia celei mai importante instituții administrative din județ. În jurul orei 14:00, însoțit de câțiva social democrați olteni, printre care și Emil Moț, candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului Slatina, pentru încă un mandat, Oprescu a fost prezent la Biroul Electoral Județean Olt din sediul Prefecturii Olt, pentru a-și depune candidatura sa, dar și candidaturile pentru lista consilierilor județeni din partea PSD pentru anii 2020 – 2024.  

„Noi, ca de fiecare dată, suntem organizați, am știut să facem o campanie pozitivă și anul acesta ne-am propus acest lucru, sub dezideratul campaniei «Investim în Olt». Cred că am venit și de această dată cu o echipă coerentă, profesionistă și cu experiență în administrație publică. Avem și oameni noi, de asemenea avem și oameni care au mai fost consilieri județeni, care știu ce au de făcut, care știu să se prezinte în fața cetățenilor din județ, să le preia ideile și să le transpună în proiecte astfel încât tot ceea ce facem la Consiliul Județean să fie în interesul oamenilor”, a spus Marius Oprescu, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ.

Președintele Consiliului Județean Olt a avut de transmis și un mesaj tuturor celor care îi susțin pe social democrați în ceea ce vor să realizeze: „Le mulțumim pentru susținerea care ne-au arătat-o de fiecare dată, să aibă încredere în noi și programul electoral pe care ni-l propunem pentru 2020 – 2024, este unul cu multe investiții, dar în același timp realizabil, adică nu ne propunem himere, ne propunem să spunem lucruri pe care știm că în cei patru ani de zile suntem în stare să le realizăm, pentru că numai așa poți să vii în 2024 cu o nouă echipă în fața oamenilor și să îți prezinți realizările și să le ceri din nou votul. Dacă nu vii cu lucruri realizabile, nu te ții de cuvânt, bineînțeles că patru ani trec repede și atunci efectiv se vede că ai mințit”.

Oprescu a spus că până acum, la Olt, Organizația Județeană a PSD a strâns peste 47.000 de semnături, însă campania de strângere a acestora continuă. „Numărul de semnături pe care le-a strâns PSD este mare. În momentul de față avem peste 47.000 de semnături, astăzi (vineri n.r.) am venit aici cu un număr de 35.000 semnături, nu le-ați văzut dumneavoastră, pentru că noi n-am avut decât dosarele de candidatură, pentru că ar însemna foarte mult și le-am trimis înainte, deja să fie la BEJ. Campania PSD de strângere de semnături nu s-a încheiat, chiar dacă numărul de semnături pe care trebuia să-l depunem oficial aici este unul foarte mic, noi am vrut să intrăm în contact cu cetățenii, să vedem care este susținerea lor pentru noi și vom face acest lucru până la începerea campaniei electorale”, a declarat președintele PSD Olt.

Ținând cont de contextul actual al pandemiei de Coronavirus, Marius Oprescu a fost întrebat de jurnaliști dacă nu cumva oamenilor le va fi frică să iasă vot pe 27 septembrie. „Eu am spus-o încă de când am lansat această campanie. Suntem într-un an dificil, suntem și avem o campanie o campanie atipică, fotografii și cameramanii dumneavoastră au și fost cu noi în sală, au văzut, am făcut o poză cu măștile pe figură. E un lucru inedit. Noi încercăm să păstrăm distanțarea socială față de cetățenii din județul Olt, dar în același timp încercăm să fim alături de ei prin toate metodele, prin on-line, prin dumneavostră, presa, care de fiecare dată ne-ați prezentat foarte obiectiv și vă mulțumesc pentru acest lucru, prin mersul din poartă-n poartă, dar în același timp încercăm să păstrăm distanța socială și în contact cu cetățenii să avem cu toții mască de protecție, astfel încât să-i protejăm de acest lucru. Eu sper și cred că aceste alegeri, atâta timp cât suntem în calendar, suntem obligați cu toții să participăm la ele și sper ca Guvernul să fie în stare să organizeze aceste alegeri ca ele să nu devină un pericol pentru cetățeni”, a conchis candidatul PSD la președinția CJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți