18.1 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer din Morunglav, mort în accidentul pe care l-a provocat în localitatea vâlceană Laloșu

- Advertisement -

Un tânăr de 34 de ani, din comuna olteană Morunglav, și-a pierdut viața în urma unui accident de circulație produs, joi noaptea, pe un drum județean din satul Oltețani al comunei Laloșu, județul Vâlcea. Din datele poliților rutieri, acesta circula cu viteză și într-o rampă a intrat pe contrasens, lovind un autoturism condus regulamentar de un vâlcean de 21 de ani.

„Un bărbat de 34 de ani, din județul Olt, a condus un autoturism pe DJ 644 A, iar în comuna Laloșu, sat Oltețani, pe direcția Laloșu – Morunglav, într-un vârf de rampă, nu ar fi adaptat viteza și ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar din sensul opus, condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Laloșu, ce avea ca pasageră o fată de 14 ani, din comuna Stroești”, a declarat Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Sursă foto: ISU Vâlcea

În urma evenimentului rutier, bărbatul din Morunglav a murit pe loc și rănirea ușoară, la prima vedere, a conducătorului auto de 21 de ani, care a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pasagera din mașina condusă de tânărul vâlcean nu a suferit leziuni, refuzând transportul la spital.

În urma accidentului, polițiștii rutieri de la IPJ Vâlcea au întocmit dosar penal în care fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți