10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț a intrat în cursa de a obține un nou mandat de primar la Slatina

- Advertisement -

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, este candidatului Partidului Social Democrat pentru un nou mandat în fruntea Primăriei, iar luni dimineață a fost la sediul Biroului Electoral de Circumscripție local pentru a-și depune dosarul de candidatură.

Edilul Slatinei a fost însoțit de cei doi viceprimari ai Slatinei, Gigi Ernes Vîlceleanu și Claudiu Stăncioiu, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean și președintele PSD Olt, și deputatul PSD de Olt Marius Iancu.

Întrevederea cu membrii BEC Slatina a fost una scurtă, iar la final Emil Moț a făcut declarații în fața jurnaliștilor. „Vreau să le mulțumesc slătinenilor pentru încrederea oferită în cei patru ani de mandat. Și de această dată vin cu aceleași gânduri, gânduri bune pentru noi toți, pentru slătineni și pentru Slatina. Astăzi este o zi importantă pentru mine, pentru că mi-am depus dosarul și pentru că este ziua fiului meu cel mare. Cu această ocazie vreau să-i urez «La mulți ani!» lui David. Te iubește tata! Să fii sănătos și fericit! Ca și acum patru ani, campaniile noaste vor fi la fel, o campanie elegantă, fără atacuri, o campanie bazată pe proiecte, multe dintre ele sunt în curs de desfășurare. Va fi o campanie fără atacuri, așa cum v-am obișnuit că nu există la noi la PSD”, a spus primarul municipiului Slatina.

În jur de 19.000 de semnături au fost strânse de la slătineni pentru candidatura lui Moț, acesta spunând că locuitorii urbei au primit și o broșuri în care le-au fost expuse proiectele derulate în ultimii patru ani, dar și ceea ce urmează să facă administrația locală pe viitor. „Am strâns aproape 19.000 de semnături, oamenii au fost convinși de activitatea mea în acești patru ani, au văzut ce am făcut noi pentru Slatina, ce avem noi de gând pentru Slatina, iar oamneii își vor arăta pe 27 septembrie aprecierea față de echipa noastră. Sunt foarte multe proiecte, slătinenii deja au primit o broșură prin care le-am explicat ce am făcut în cei patru ani pentru că nu toată lumea stă într-o anumită zonă a orașului și nu toată lumea se poate plimba dintr-o parte în alta. Prin această broșură au văzut și ce avem noi de gând să facem în următorii patru ani. Este o echipă foarte bună, omogenă, cu oameni din toate categoriile sociale pe care o să o vedeți după ce lista de la BEC o să iasă. Avem o echipă care și-a dat silința și care a reușit să fie în accepțiunea slătinenilor. Vrem să continuăm în aceeași formulă atât la Consiliul Local, cât și la Consiliul Judeețan Olt”, a mai declarat candidatul PSD la Primăria Slatina.

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a spus că Emil Moț este un primar cu experiență, demonstrând acest lucru în primul său mandat: „Emil vine după un prim mandat în care a demonstrat că este un primar cu experiență. Mandatul de deputat și faptul că a lucrat în administrația publică și-au pus amprenta și iată o demonstrație că mai merită un mandat. Așa rezultă și din întâlnirile noastre cu cetățenii și numărul mare de semnături care au fost strânse pe Slatina. Arată că slătinenii îl susțin pentru acest nou mandat”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți