11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Nouă ofițeri de poliție, noii angajați ai IPJ Olt

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt are de zilele acestea nouă angajați noi, ofițeri de poliție, care au absolvit formele de învățământ la zi și cu frecvență redusă în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Noii polițiști au fost avansați profesional în grad, prin dispoziția comisarului șef Mihai Mihalache, inspectorul șef al IPJ, aceștia începând să-și desfășoare deja activitatea la nivelul instituției.

Patru dintre ofițeri au fost avansați la gradul de inspector de poliție, iar ceilalți cinci la gradul profesional de subinspector de poliție, anunță reprezentanții Poliției oltene. „Ofițerii își vor desfășura activitatea în structurile de ordine publică, poliție economică, criminalistică, resurse umane și cabinet. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt le urează noilor polițiști succes în activitatea profesională și putere de muncă, având convingerea că vor soluționa problemele întâmpinate”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți