10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Poliția Caracal are un nou șef

- Advertisement -

De la sfârșitul săptămânii trecute, Poliția municipiului Caracal are un nou comandant, fostul șef revenind pe funcția care o ocupa anterior, prin concurs, respectiv cea de la Poliția Drăgănești Olt.

Potrivit informațiilor comunicate de Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisarul de poliție Ionuț Damian Mîrzacu a fost numit la comanda Poliției Caracal de comisarul șef Mihai Mihalache, inspectorul șef al Poliției oltene, perioada pentru care va ocupa această funcție fiind de o jumătate de ani.

„Prin dispoziția inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, începând cu data de 14 august 2020, comisarul de poliție Ionuț Damian Mîrzacu a fost împuternicit în funcția de șef al Poliție municipiului Caracal, pe o perioadă de șase luni”, transmite IPJ.

Aceeași sursă mai spune că de la aceeași dată, comisarul șef de poliție Codruț George Florescu, care a fost comandantul Poliției Caracal aproape un an, revine pe funcția ocupată anterior prin concurs, respectiv de șef al Poliție orașului Drăgănești Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți