De la sfârșitul săptămânii trecute, Poliția municipiului Caracal are un nou comandant, fostul șef revenind pe funcția care o ocupa anterior, prin concurs, respectiv cea de la Poliția Drăgănești Olt.

Potrivit informațiilor comunicate de Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisarul de poliție Ionuț Damian Mîrzacu a fost numit la comanda Poliției Caracal de comisarul șef Mihai Mihalache, inspectorul șef al Poliției oltene, perioada pentru care va ocupa această funcție fiind de o jumătate de ani.

„Prin dispoziția inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, începând cu data de 14 august 2020, comisarul de poliție Ionuț Damian Mîrzacu a fost împuternicit în funcția de șef al Poliție municipiului Caracal, pe o perioadă de șase luni”, transmite IPJ.

Aceeași sursă mai spune că de la aceeași dată, comisarul șef de poliție Codruț George Florescu, care a fost comandantul Poliției Caracal aproape un an, revine pe funcția ocupată anterior prin concurs, respectiv de șef al Poliție orașului Drăgănești Olt.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<