3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul care a murit în accidentul de la Jitaru, s-ar fi sinucis

- Advertisement -

Polițiștii i-au în calcul și alte informații care au apărut în urma accidentului mortal care s-a petrecut, luni noaptea, pe DN 65 – E 574, în apropiere de localitatea Jitaru. Bărbatul s-ar fi sinucis, existând persoane cu care acesta ar fi stat de vorbă înainte de tragedie cărora le-ar fi spus că are multe datorii și că nu își mai dorește să trăiască.

Polițiștii rutieri s-au deplasat marți dimineață din nou la fața locului, pentru noi cercetări, dar și pentru a audia mai mulți martori care l-au văzut pe acesta la PECO din satul Jitaru, orașul Scornicești, unde s-ar fi aflat pentru un timp, inclusiv prietenul cu care bărbatul de 45 de ani, pe numele său Cătălin Ene, din Scornicești, a fost împreună înainte de a intra cu autoturismul pe contrasens, sub un TIR, condus regulamentar de un doljean.

Șoferul le-ar fi spus celor cu care s-ar fi întâlnit la PECO Jitaru luni noaptea că e plin de datorii și nu își mai dorește să trăiască.

„Presupunerea că s-a sinucis este luată și ea în calcul, dar momentan este doar o variantă de lucru. În prezent nu putem spune cu certitudine că este sau nu vorba despre sinucidere, dar nu excludem nicio ipoteză”, declară surse din anchetă. 

Se știe însă că la locul accidentului mortal, care a avut loc pe drum drept, nu s-au găsit urme de frânare. Totodată, șoferul circula cu viteză excesivă, având în vedere că în urma impactului frontal cu autocamionul, al cărui conducător auto nu a mai putut evita coliziunea, autoturismul pe care acesta îl conducea a ajuns un morman de fiare. În urma necropsiei efectuată de medicul legist se va stabili și dacă bărbatul care a murit s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe ce l-ar fi putut face pe acesta să piardă controlul volanului și să ajungă pe sensul opus de mers.

Există informații că șoferul din Scornicești, care până acum mai bine de un an a muncit în străinătate, dar revenise în localitate și acum muncea în Slatina, de-a lungul timpului ar fi pierdut și sume mari de bani la păcănele, dar și că a împrumutat bani de la mai multe persoane fizice din Scornicești. Faptul că ar fi fost presat să-i returneze l-ar fi putut determina pe bărbat să recurgă la gestul necugetat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți