11.2 C
Slatina
vineri,10 mai,2024

Ultimele Articole

Impact frontal în apropiere de Jitaru. Un șofer a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un TIR

- Advertisement -

Un bărbat de 45 de ani, din orașul Scornicești, și-a pierdut viața, luni noaptea, în urma unui grav accident de circulație produs pe Drumul Național 65 – European 574, în apropiere de satul Jitaru, orașul Scornicești.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 02:00, polițiștii rutieri fiind sesizați prin apelul de urgență 112.

Conducătorul auto care a decedat, a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus regulamentar, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. „Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat de îndată la fața locului și în urma cercetărilor au stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din orașul Scornicești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 – E 574, la ieșirea din localitatea Jitaru, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus regulamentar de un bărbat de 39 de ani, din județul Dolj. În urma evenimentului, conducătorul autoturismului și-a pierdut viața”, a spus reprezentantul IPJ.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta nu se afla sub influența alcoolului. În urma accidentului, polițiștii rutieri au deschis dosar penal în care continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți