8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Percheziții la evazioniști cu unelte electrice „second hand”

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de luptători Serviciului Acțiuni Speciale Olt, au efectuat, marți după-amiază, trei descinderi la locuințele unor persoane fizice și la sediul unei firme, din comuna olteană Osica de Sus.

Perchezițiile au avut loc într-un dosar penal în care anchetatorii fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

„În fapt, reprezentanții unei societăți comerciale din comuna Osica de Sus ar fi achiziționat unelte electrice <>, despre care există suspiciunea că provin din săvârșirea unor activități infracționale. Aceste bunuri ar fi fost vândute ulterior către terțe persoane, prin intermediul unei platforme online, fără ca operațiunile comerciale desfășurate să fi fost înregistrate în contabilitatea firmei”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma descinderilor desfășurate la Osica de Sus, oamenii legii au ridicat bunuri în valoare de aproximativ 60.000 de lei, în vederea probării activității infracționale, iar trei persoane au fost conduse la Poliție, pentru a fi audiate și luarea măsurilor care se impun.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți