15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat dispărut din Brastavățu, găsit înecat într-o fântână

- Advertisement -

Un bărbat de 73 de ani, din comuna Brastavățu, a dispărut de acasă luni noaptea, în jurul orei 01:00 – 02:00, și s-a făcut nevăzut. De ceva vreme, Ion Lupescu era cunoscut cu probleme psihice, locuia împreună cu soția sa într-o casă de la marginea localității, cei doi fii ai lor fiind stabiliți în alte județe ale țării. Cel mai probabil, acesta s-ar fi trezit din somn și a ieșit din locuință, autoritățile fiind în alertă pe parcursul întregii zile de marți. Din păcate, în cursul după-amiezii avea să fie găsit înecat într-o fântână situată pe un câmp între comuna Brastavățu și drumul care leagă municipiul Caracal de orașul Corabia.

În urma dispariției și a anunțării acesteia la poliție, mai multe persoane au primit semnalmentele acestuia și s-au implicat în căutarea sa: înălţime 1,60 metri, greutate de 50 – 55 de kilograme, constituție astenică, păr grizonant. La data plecării bătrânul era îmbrăcat cu o bluză in dungi alb-albastre, pantaloni de culoare albastră și era încălțat în galoși de culoare închisă.

„Efective sporite ale poliției, împreună cu voluntari din localitate, au desfășoară activități specifice de căutare. Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Se pare că acesta ar mai fi avut momente când pleca cu orele de acasă, fără ca cineva să știe ceva de el, însă de fiecare dată s-a întors. Din păcate, acum a fost găsit decedat într-o fântână situată pe un câmp dintre localitatea Brastavățu și drumul ce leagă Caracal de Corabia. S-ar fi înecat, trupul neînsuflețit al acestuia fiind găsit în cursul după-amiezii de marți și scos la suprafață de pompieri. Cadavrul a fost dus la morga celei mai apropiate unități spitalicești, în vederea efectuării necropsiei de un medic legist și a stabilirii cauzei deceseului bătrânului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili concret care su fost împrejurările în care a avut loc nenorocirea.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți