8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Al doilea angajat al APIA Olt, confirmat cu COVID-19. În birourile cu mulți salariați se va lucra în ture

- Advertisement -

A fost pozitivat cu virusul SARS-CoV-2 și al doilea salariat al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Olt, iar mai mulți colegi de birou care au intrat în contact cu acesta urmează să se testeze la noul Coronavirus. Ca urmare a apariției noului caz, în cadrul instituției cu sediul pe strada Arcului din municipiul Slatina se va lucra în ture în birourile cu mulți angajați.

Noul caz de COVID-19 a fost depistat după ce salariatul s-a testat într-o clinică privată, instituția fiind informată cu privire la rezultatul pozitiv marți seară.  

„Conducerea a fost inștiințată de un alt salariat că în urma testării la cerere, pentru infecția cu COVID-19 a fost confirmată prezența Coronavirusului. La această dată este vorba de un al doilea caz confirmat în cadrul APIA – CJ Olt. Colegii de birou ai salariatului confirmat se testează la cerere în cursul zilei de astăzi (miercuri n.r.). Instituția a luat toate măsurile ce se impun, respectiv a înștiințat Direcția de Sănătate Publică Olt și s-au stabilit contacții direcți ai salariatului confirmat pozitiv. Dezinfectarea spațiilor s-a făcut luni, 17 august, după primul caz confirmat, cel de-al doilea angajat depistat cu virusul SARS-CoV-2 prezentându-se ultima dată la serviciu vineri, 14 august”, se arată într-un comunicat remis de instituție.

În urma apariției celui de-al doilea caz COVID-19 în instituție, conducerea APIA Olt a mai dispus lucrul în ture pentru birourile în care își desfășoară activitatea mai multi angajați.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți