15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copilă de 12 ani, dispărută de două zile de acasă. Polițiștii o caută

- Advertisement -

UPDATE: Mai multe forțe de ordine, printre care zeci de polițiști și jandarmi, au fost angrenate în activitățile de căutare a adolescentei de 12 ani, din Cilieni, care a dispărut marți, 18 august, de acasă. Maria Oaie a fost identificată vineri, după prânz, pe un câmp din afara localității, aceasta ascunzându-se într-o zonă amenajată gen grădină. Fata, asupra căreia au fost găsite și mai multe haine de schimb, a fost dusă la sediul Poliției pentru a povesti ce s-a întâmplat cu ea în ultimele trei zile. Din primele informații, aceasta le-a spus oamenilor legii că nu a fost victima niciunei infracțiuni. Totodată, copila a spus că nu vrea să se mai întoarcă la domiciliul ei, iar polițiștii au luat legătura cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, în vederea plasării sale, temporar, într-un centru.

Știrea inițială: O fată de 12 ani, din comuna Cilieni, este căutată de polițiștii din Olt, după ce în urmă cu două zile aceasta a plecat de la domiciliul său și nu s-a mai întors.

Bunica este cea care a anunțat joi dispartiția copilei la Poliție, având în vedere că a mai plecat de acasă, însă de fiecare dată s-a întors ziua următoare.

„Astăzi, 20 august, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 18 august, Maria Oaie, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, spune Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele minorei sunt: înălţime 1,40 metri, aproximativ 35 de kilograme, față ovală, ten măsliniu, ochi verzi și păr șaten, tuns până la umeri. La data plecării, Maria era îmbrăcată cu pantaloni scurți și tricou roșu.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți