10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se votează online la Congresul PSD de sâmbătă. Marius Oprescu: „Susținem echipa din care face parte senatorul Stănescu”

- Advertisement -

Congresul național al partidului Social Democrat se va desfășura anul acesta într-un mod aparte, în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Dacă în alți ani, social democrații din întreaga țară marcau cu fast acest eveniment la București, anul acesta președintele va fi votat online. Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a aprobat miercuri candidaturile pentru şefia partidului, respective cele ale politicienilor Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici, iar echipa social democraților de la Olt a anunțat că susține echipa din care face parte senatorul de Olt Paul Stănescu, respectiv merge cu Ciolacu la președinția PSD.

În județ, pregătirile pentru congresul național al PSD, care va avea loc sâmbătă, 22 august, sunt în toi, social democrații olteni alegând viitorul președinte al formațiunii politice de la nivelul a două centre, unul care va fi la sediul PSD Olt, iar celălalt pe Dealul Grădiște. Acestea vor fi contectate online cu cele din țară, în total fiind organizate 39 de centre, 38 fiind teritoriale și unul național.

„Congresul la nivel de țară se va desfășura în 38 de centre teritoriale și într-un centru național, în total 39 de centre. În județul Olt, datorită numărului mare de delegați, 59 de persoane, avem două centre, unul la sediul partidului, de 14 persoane, iar celălalt este la cortul de evenimente de pe Dealul Grădiște, avem voie până la 50 de invitați, vor fi 45 de delegați și reprezentanți de la presă”, a spus Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

Social democrații olteni au anunțat prin Oprescu, președintele PSD Olt și președintele Consiliului Județean Olt, că susțin echipa din care face parte senatorul Stănescu, adică cea care îl vor pe Marcel Ciolacu președinte al partidului.

„La Congresul PSD, votarea se va desfășura cu buletine de vot pe care le primim dinainte, plicul va fi sigilat și se va deschide la momentul votării. Aceste centre vor fi interconectate prin camera web și sonorizare cu Bucureștiul, acolo vom avea acces online. Va exista un soft în care se introduc voturile și se va da rezultatul final. PSD Olt susține echipa din care face parte Paul Stănescu, adică pe Marcel Ciolacu”, a conchis Marius Oprescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți