16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproximativ 140 de bilete de tratament sunt încă disponibile pentru beneficiarii olteni

- Advertisement -

Lista biletelor de tratament din seria a 13-a a anului 2020 rămase disponibile a fost afișată la sediul și pe site-ul Casei Județene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro. Sunt aproximativ 140 de bilete în hotelurile din 16 stațiuni balneare din zona montană sau de pe litoralul Mării Negre, iar acestea pot fi ridicate de beneficiari, respectiv pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județ, începând de săptămâna viitoare.

În total, sunt 137 de bilete la băi disponibile atât în unitățile hoteliere care aparțin societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în acest an, cât și în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 27 – 30 august, fiind repartizate astfel: zece în Amara, patru în Bala, trei în Buziaș, 13 în Călimănești, zece în Covasna, două în Eforie Nord, șase în Felix, 18 în Govora, trei în Mangalia, 43 în Olănești, zece în Pucioasa, opt în Căciulata, două în Moneasa, un în Slănic Prahova, două în Tușnad și două în Vatra Dornei. În perioada sejurului, care este de maximum 16 zile, beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt începând de luni, 24 august. „Beneficiarii de bilete de tratament au obligația de a se adresa unității balneare prin e-mail sau telefon în vederea obținerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății 1078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale unităților hoteliere este disponibilă pe site-ul instituției la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament”, au transmis reprezentanții CJP Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți