10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă o adolescentă dispărută, la Cilieni

- Advertisement -

UPDATE: În urma activităţilor de căutare desfășurate de polițiștii olteni, minora Mirela Ionela Drăguț, dispărută joi seara, a fost găsită în cursul dimineții de vineri. Adolescenta le-a declarat oamenilor legii că nu a victima niciunei infracțiuni pe durata plecării de la domiciliu. Fata de 13 ani a fost dusă la sediul Poliției pentru a da declarație cu privire la cele întâmplate.

Știrea inițială: După ce joi polițiștii olteni anunțau că desfășoară activități de căutare a unei copile de 12 ani, din comuna Cilieni, care a dispărut de acasă de două zile și nu s-a mai întors, vineri oamenii legii au declarat că încă o adolescentă din aceeași localitate este de negăsit.

Mirela Ionela Drăguț, în vârstă de 13 ani, din Cilieni, a plecat voluntar de la domiciliu joi seara și nu a mai revenit. Dispariția sa a fost anunțată la Poliție vineri de tatăl său, acesta spunându-le oamenilor legii că este posibil să fi dispărut împreună cu prietenul ei.

„La data de 21 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august, în jurul orei 21:00, Mirela Ionela Drăguț, în vârstă de 13 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, care a adăugat și că între cele două dispariții înregistrate în ultimele zile la Cilieni nu există vreo legătură.

Semnalmentele Mirelei Ionela Drăguț sunt: înălţime 1,60 metri, aproximativ 75 de kilograme, față ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru lung și prezintă o cicatrice pe frunte. La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu un tricou de culoare închisă și blugi.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea adolescentei de 13 ani sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți