19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Deputatul Iancu, despre congresul PSD: „Scriem o nouă pagină în istoria celui mai mare partid din România”

- Advertisement -

Deputatul de Olt Marius Iancu a luat parte la lucrările congresului extraordinar al PSD desfășurate la sediul organizației județene a formațiunii politice. Acesta a spus că cel mai mare partid din România a scris o nouă pagină în istoria sa, prin organizarea unui congres online, în vremuri de pandemie.

„Scriem, astăzi (sâmbătă n.r.), o nouă pagină în istoria celui mai mare partid din România cu un congres PSD, online, în vremuri de pandemie. Venim cu o echipă nouă cu o viziune nouă, din care fac parte oameni politici cu experiență, cu rezultate bune la toate alegerile de până acum, așa cum este și senatorul Paul Stănescu, secretarul general al PSD. Este o reîntoarcere a partidului către valorile de stânga, solidaritate și echitate, o reîntoarcere către oameni care trebuie să fie întotdeauna de primul loc”, a scris parlamentarul pe pagina sa oficială de Facebook.

Totodată, social democratul oltean a spus că „PSD trebuie să redevină partidul clasei de mijloc, o clasă socială care are nevoie de sprijin, care trebuie consolidată pentru că numai așa putem dezvolta România”. „Datoria noastră a social democraților este să protejăm puterea de cumpărare a românilor și să le oferim un trai decent în țara noastră (…)”, a conchis deputatul PSD de Olt Marius Iancu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți