3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

COVID-19 în Olt: O femeie din Orlea a murit la Spitalul Caracal. Sunt și zece infecții noi

- Advertisement -

Un nou deces a fost înregistrat din cauza noului Coronavirus în Olt, iar Grupul de Comunicare Strategică a raportat marți și zece noi infecții cu virusul SARS-CoV-2 față de ziua anterioară, în județ bilanțul total, de la începutul pandemiei, ajungând la 1.217.

Persoana care a murit este o femeie de 77 de ani, din comuna Orlea, care a murit duminică, 23 august, pe Anestezie și Terapie Intensivă a Secției Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județul Olt.

Bătrâna a fost internată pe 5 august la Spitalul Orășenesc Corabia, iar în ziua următoare a fost confirmată cu infecția cu virusul SARS-CoV-2. Tot pe 6 august avea să fie transferată la unitatea medicală din Caracal, pentru ca după 17 zile, pe 23 august, din păcate, aceasta să moară pe patul de spital.

Femeia din Orlea avea și comorbidități, precum insuficiență cardiacă congestivă clasa III, fibrilație atrială, insuficiență respiratorie și bronhopneumonie.

Cu acest deces, în județ înregistrăm 38 de persoane care au murit din cauza noului Coronavirus, însă toate acestea aveau și alte boli asociate.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat marți și cu zece îmbolnăviri mai multe cu COVID-19 față de ziua trecută, bilanțul total al cazurilor, de la începutul pandemiei, ajungând la 1.217. Totodată, avem în continuare bolnavi internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde sunt tratați cei care suferă de această afecțiune, care sunt retestați pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Așadar, distinct de cele zece cazuri nou confirmate în Olt, în urma retestării pacienților care erau pozitivi, sunt șapte persoane ce au fost reconfirmate pozitiv cu Coronavirus.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți