13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Scafandrii ISU Olt au acceptat provocarea #Jerusalema. Au dansat „pe teren”, la malul mării

- Advertisement -

Implicați în ultimele două săptămâni în misiunile desfășurate de scafandri pe litoralul românesc al Mării Negre, echipa de pompieri scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt în puținul timp dintre intervenții au acceptat o provocare a colegilor din județul Timiș. Ei au acceptat provocarea Jerusalema, melodia sud africană cu același nume, lansată anul trecut de artiștii Master KG și Nomcebo Zikode. Mai precis au făcut pregătire prin dansul plin de energie din clip, la fel cum au făcută și pompierii și paramedicii SMURD ai Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara.

Antrenamentul prin dans, și nu numai, a fost făcut atât pe malul apei, cât și în mare, totul fiind imortalizat în imagini video care în cursul dimineții de marți au fost postate pe pagina oficială de Facebook a ISU Olt.

„Scafandrii olteni le-au răspuns «pe teren» colegilor din cadrul ISU Timiș și au acceptat #Jerusalema #Challenge chiar de la malul mării!”, au transmis reprezentanții ISU.

Pașii de dans din clip sunt virali în acest moment, în toată lumea. Nu puțini sunt cei care acceptă provocarea #Jerusalema, sincronul fiind realizat pe holuri de spital, acoperișuri, multe spații publice sau pe plaje. La nivel mondial se dansează Jerusalema, iar clipurile sunt postate de la angajați ai unor diverse instituții și până la simplii oameni pe Youtube, Facebook sau TikTok.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți