16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident în Deveselu, provocat de un șofer băut

- Advertisement -

Un conducător auto de 67 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș Severin, aflat într-o stare avansată de ebrietate este autorul unui eveniment rutier produs pe o stradă din comuna Deveselu. În timp ce conducea un autoturism, acesta nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă regulamentar și a acroșat-o. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Accidentul s-a produs marți dimineață. „Un bărbat de 67 de ani, din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cireşului, din comuna Deveselu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autoutilitare ce circula regulamentar, intrând în coliziune cu aceasta, fără a fi înregistrate victime omeneşti”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,95 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Reprezentantul IPJ Olt a mai spus că pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți