9.7 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Activitate suspendată la Serviciul Permise Auto Olt. Un angajat, suspect de COVID-19

- Advertisement -

Prefectura Olt anunță că una dintre instituțiile aflate în subordinea sa, respectiv Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, și-a suspendat temporar activitatea. Un salariat de aici este suspect de infecția cu noul Coronavirus, fiind internat în spital, iar acesta a fost și motivul pentru care a fost pusă în aplicare această măsură.

„Decizia a fost adoptată pentru a preveni şi limita răspândirea infecţiei COVID-19, având în vedere că un lucrător din cadrul acestui serviciu a fost declarat suspect COVID-19, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în după-amiaza zilei de miercuri, 26 august, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

La Serviciului Permise Auto Olt, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, încă de la instituirea stării de urgenţă, au fost luate mai multe măsuri, respectiv toţi lucrătorii poartă mască de protecţie; toţi lucrătorii sunt testaţi privind temperatura corporală; toţi cetăţenii care se prezintă la ghişeele serviciului au programare, iar accesul acestora este permis cu testarea temperaturii corporale şi portul măştii de protecţie; dezinfecţia periodică a incintei; la ghişee au fost instalate paravane de protecţie din plexiglas; au fost montate, la intrările în sediu, pentru cetăţeni, dispozitive de pulverizare, pe mâini, a soluţiilor dezinfectante; în sala de examinare la proba teoretică, la fiecare staţie de examinare, există recipiente cu soluţii dezinfectante pentru mâini, puse la dispoziţia candidaţilor.

Potrivit Prefecturii Olt, după aparția suspiciunii cu infecția COVID-19 în rândul angajaților de la Permise, la nivelul instituției s-a luat decizia de a se dezinfecta imediat spațiile în care își desfășoară activitatea persoana suspectă a fi infectată cu virusul SARS-CoV-2, precum și a spațiilor comune (holuri, scări, etc. n.r.). „Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de rezultatul testului COVID-19 prelevat de la persoana suspectă şi măsurilor stabilite de Direcţia de Sănătate Publică Olt”, se mai arată în comunicat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți