15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Conducători auto cu dosare penale, după comiterea unor infracțiuni în trafic

- Advertisement -

Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați, de polițiștii rutieri, că au comis infracțiuni în trafic. Aceștia fie conduceau autoturisme aflându-se într-o stare avansată de ebrietate, fie fără a avea permis de conducere.

Prima abatere la regimul rutier a fost constatată de polițiști pe Drumul Judeţean 604, în comuna Cilieni. Un bărbat de 46 de ani, din comuna Vişina Nouă, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,64 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Și pe strada Recea, din municipiul Slatina, a fost constatată o infracțiune. Un tânăr de 22 de ani, din localitate, conducea un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce. Acesta este acum cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Un alt șofer băut a fost prins în trafic pe strada Şcolii, din comuna Rusăneşti. Bărbatul de 34 de ani, din localitate, conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie alcoolică de 0,93 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

O altă abatere în trafic a fost constatată pe strada Jianu, din municipiul Caracal. Un tânăr de 23 de ani, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,82 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Doljeanul este cercetat acum penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți