4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț, primarul Slatinei: „În orașul nostru școala va începe în data de 14 septembrie”

- Advertisement -

Ședință de Consiliu Local luni, la Slatina. Autoritățile locale au avut supus aprobării un proiect de hotărâre prin care bugetul local s-a redistribuit pentru achiziționarea de măști de protecție și dezinfectant în unitățile de învățământ slătinene. Sunt aproximativ 16.100 de elevi, dar și peste 1.100 de dascăli, care vor dispune de toate condițiile necesare desfășurării noului an școlar 2020 – 2021 la Slatina, ținând cont de contextul actual al pandemiei de COVID-19.

În urma ședinței de CL, Emil Moț, primarul Slatinei, a dat asigurări că în municipiul reședință a județului Olt, școala va începe pe 14 septembrie.  

„Astăzi (luni n.r.) în ședința Consiliului Local am aprobat redistribuirea bugetului pentru asigurarea necesarului de măști și dezinfectant în unitățile școlare. Astfel, în orașul nostru școala va începe în data de 14 septembrie, deoarece atât elevii, în număr de 16.098, cât și cadrele didactice, în număr de 1.121, vor dispune de condițiile necesare desfășurării actului educațional în contextul actual”, a declarat edilul.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți