22.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

11 primării oltene, partenere într-un proiect privind introducerea de gaze naturale

- Advertisement -

Tot mai multe autorități oltene devin partenere în proiecte privind introducerea de gaze naturale în localitățile pe care le păstoresc. Recent, primăriile din 11 comune din zona de sud a județului s-au unit, iar edilii au finalizat documentația și urmează a fi depus proiectul în vederea demarării investiției.

Una dintre cele 11 localități este Gura Padinii, primarul Gicu Cranta anunțând că la începutul săptămânii a aprobat în CL aderarea comunei la o asociație de dezvoltare intercomunitară (ADI), creată pentru introducerea rețelei de gaze naturale.

„Alimentarea cu gaze în comuna noastră – un vis ce devine realitate. Astăzi (luni n.r.) în Consiliul Local am aprobat aderarea comunei noastre la o asociație de dezvoltare intercomunitară (ADI), special creată pentru introducerea rețelei de gaze naturale. Orlea, Gura Padinii, Grojdibodu, Ștefan cel Mare, Ianca, Urzica, Vădăstrița, Vădastra, Vișina Nouă, Obârșia și Brastavățu s-au unit pentru un proiect comun: rețea de gaze în comune. Cele 11 primării au finalizat documentația și în cel mai scurt timp urmează depunerea proiectului, fiind asigurată linia de finanțare”, a declarat edilul din Gura Padinii.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți