14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adolescentă din Caracal, dispărută de 12 zile

- Advertisement -

O copilă de 16 ani, din municipiul Caracal, a plecat de acasă pe 20 august și până în prezent nu s-a mai întors, dispariția sa fiind anunțată după 12 zile de una dintre rudele sale, în după-amiaza zilei de marți, 1 septembrie. Acum, aceasta este căutată de polițiști.

Bunica este cea care a sesizat dispariția copilei polițiștilor de la Poliția Caracal.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august, Ana Maria Casandra Asan, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor informații, nu ar fi pentru prima dată când tânăra a mai dispărut de acasă, aceasta trăind se pare în concubinaj cu mai mulți bărbați din județele Olt și Dolj, în alte dăți fiind găsită în Balș sau Bechet. De asemenea, fata a mai dispărut de la locuința familiei și în timp ce se afla cu părinții în Spania. S-a întâmplat în luna decembrie a anului trecut, atunci fiind căutată de polițiștii din orașul Cordoba.

Semnalmentele Anei Maria Casandra Asan sunt: înălţime 1,60 metri, aproximativ 50 de kilograme, constituție atletică, ochi verzi și păr lung vopsit negru.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea adolescentei sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți