13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cătălin Rotea, managerul Spitalului Slatina, bilanț la trei ani după preluarea funcției

- Advertisement -

Sunt trei ani de când Cătălin Rotea a preluat funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar în tot acest timp au fost realizate, cu fonduri de la bugetul Consiliului Județean Olt, și nu numai, multe investiții, în special în ceea ce a însemnat aparatură medicală de ultimă generație și modernizarea de secții. Totodată, Rotea, care este candidat al Partidului Social Democrat, susținut de Partidul Pro România, la fotoliul de primar al orașului Balș la alegerile locale din 27 septembrie, spune că s-au făcut investiții inclusiv în resursa umana, iar ceea ce s-a întâmplat la nivelul unității medicale își dorește să facă și în localitatea de pe malul Oltețului.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, managerul Spitalului Slatina a făcut un scurt sumar a tot ceea ce s-a întâmplat la nivelul unității medicale în ultimii trei ani.

„Astăzi (1 septembrie n.r.) se împlinesc trei ani de când am preluat funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Această perioadă a însemnat investiții în aparatură, modernizare de secții, dar mai presus de toate, investiții în resursă umană, o comunitate de profesioniști, cadre medicale dedicate acestei vocații – de a salva vieți. Alături de colegii din SJU, am reușit să creăm o legătură de familie, în care fiecare să simtă că aparține unei comunități, că este în siguranță și își poate desfășura meseria cu încredere. Același lucru se va întâmpla și în Balș. Este timpul ca ura, răutatea și sărăcia să înceteze să mai acapareze orașul nostru. Avem nevoie de schimbare mai mult ca oricând, iar «Schimbarea suntem NOI!»”, a spus Cătălin Rotea, managerul unității spitalicești.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți